Persoane interesate

vineri, 4 februarie 2011

Celulita - Tratamente corporale

Un tratament corect al celulitei incepe cu o dieta sanatoasa. Se recomanda consumarea a cel putin 2 litri de apa pe zi, a fructelor, a legumelor in stare naturala, evitarea carnurilor grase, a combinarii de carne si paine, cartofi, reduceea consumului de cafea, alcool, tutun si sucuri, inlocuirea zaharului cu zaharina.
  Exista chiar niste retete mai putin pretentioase, pe care le puteti aplica cu succes chiar acasa. Dar nu uitati ca trebuie sa fiti consecvente, sa aplicati aceste tratamente in mod regulat.
1. Cu zatul de la cafea, care trebuie sa fie caldut, frecati zonele afectate de celulita cu o manusa aspra sau cu un burete de baie aspru. Lasati sa actioneze 5-7 minute si apoi indepartati ce a ramas pe corp, prin frecare usoara. Se poate aplica de 2 ori pe saptamana.
2. Si frunzele de vita de vie sunt miraculoase in combaterea celulitei. Fierbeti 50g frunze de vita de vie intr-un litru de apa, aplicati dupa un dus fierbinte frunzele, stati circa o ora impachetata astfel si apoi stergeti usor zona, aplicand in ultima faza creme anticelulitice. 

 

4 comentarii: