Persoane interesate

miercuri, 13 octombrie 2010

Baile de frumueste

Apa calda inmoaie pielea,relaxeaza muschii si deschide porii favorizand eliminarea toxinelor. In prezenta apei calde, organismul relaxat secreta mai multa serotonina si melatonina, iar somnul se va instala repede si va avea o calitate buna.
Adaugand in apa de baie ingredientul adecvat putem obtine o hidratare intensa a pielii, energizarea organismului, diminuarea celulitei si a vergeturilor.
  Baia cu lamaie:
Baia cu lamaie este benefica atat pielii,cat si psihicului. Aroma citrica relaxeaza sistemul nervos, alunga oboseala si stresul si in acelasi timp ii reda energia.Acidul citric exfolieaza pielea si o ajuta sa se regenereze, iar vitamina C previne imbatranirea acesteia.
 Taie lamaia felii si pune-o in cada cu apa fierbinte. Cand temperatura apei devine suportabila scufunda-te in cada pentru 20-30 de minute.(este o baie care face minuni)

 Baia cu lapte:
Acidul lactic actioneaza ca un exfoliant delicat, scotand la iveala un nou strat moale de piele, iar uleiurile naturale din lapte hidrateaza si catifeleaza pielea in acelasi timp.Laptele face bine si parului, asupra caruia actioneaza ca o masca hidratanta si hranitoare.
 Adauga in apa calda 2-4 cesti de lapte din cel mai gras si scufunda-te in cada cel putin 20-30 de minute.Dupa acest rastimp,fa un dus scurt si sterge-te cu un prosop moale, prin tamponare.

 !!!Timpul bailor-tratamenttrebuie respectat pentru ca astfel de baie sa aiba efect iar in timpul bailor, nu se folosesc sapunuri sau geluri de dus, deoarece inactiveaza principiile active ale ingredientelor-cheie.!!!

3 comentarii: