Persoane interesate

miercuri, 27 iulie 2011

Descopera TRESELLE MYSTIQUE de la AVON

Povestea lui Treselle mystique
Creatorul  acestei arome tentente este Illias Ermenidis, un geniu al parfumeriei. Cariera lui a inceput in 1981, imediat dupa terminarea studiilor in cadrul renumitului Institut International Superior al Parfumurilor, ca parfumier a prestigioasei companii Firmenich.
"Parfumurile sunt sufletul meu, ma definesc ca si om. Este acelasi lucru cu faptul ca sunt tata sau ca sunt grec" - spune Ermenidis. "Traiesc si respir pasiune, ma simt ca un artist. Sunt mandru de meseria pe care o practic, o gasesc provocatoare si plina de satisfactii."
Treselle Mystique a pornit de la cateva cuvinte simple, dar cu o forta de expresie foarte puternica: dantela sexy, intuneric, noapte, forta, senzualitate. "Am facut o obsesie pentru aceste cuvinte,am cautat sa le traduc intr-un parfum", explica parfumierul.
Dantela este un material al contrastelor: misterioasa, revelatoare si provocatoare... De aceea si parfumul meu este definit de contraste, de note olfactive extrem de sugestive. Sampania Bellini este usoara, energica,efervescenta si jucausa este puternic contrastata de notele de miere, intense si seducatoare.
Rezultatul final al acestui amestec original, dar si faptul ca a fost creat pentru Avon, este un prilej de mandrie pentru parfumier. "Avon, fiind o companie pentru femei, este mereu aproape de inima mea. Sa creez o aroma unica in colaborare cu Avon este o satisfactie imensa pentru mine." , adauga Ermenidis.

 Daca te simti bine atunci cand porti o tinuta si un parfum atragator, aceasta aroma feminina si senzuala este perfecta pentru tine. Aroma acestui parfumsurprinde esenta femeii misterioase si provocatoare, este un amestec de acorduri florale seducatoare, note lemnoase senzuale si miere.

Apa de toaleta Treselle Mystique (50 ml) face parte din categoria oriental-lemnoasa , are ca note de varf: bellini, trandafir, miere: note de mijloc: iasomie, iris, ambra si ca note de baza: patchouli, pralina si note lemnoase.
Incepe preludiul cu un cocktail bellini, trandafiri si miere neagra. Iasomia exotica, irisul incitant si ambra exploreaza de tentatie iar amestecul sexy de patchouli si praline te vor face se debordezi de senzualitate.

 Pretul standard al acestui parfum este de 84,00 lei dar ,acum, in campania C11 il puteti achizitiona cu 59,99 lei (pret tentant de lansare)
Pentru comenzi sau pentru a deveni reprezentant (AVON sau ORIFLAME) ma puteti contacta la adresa de email: alinatrc@gmail.com 
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu