Persoane interesate

luni, 22 august 2011

Love Potion - lansarea sezonului

Toate jurnalistele de beauty s-au indragostit de Love Potion!

"Elixirul iubirii", marca Oriflame, reprezinta una dintre cele mai importante lansari ale sezonului iar paginile revistelor de beauty nu au ramas indiferente la acest parfum pasional si misterios, deopotriva.
Love Potion este sinonimul dorintei, pasiunii si senzualitatii feminine. De la bun inceput intriga ingredientele sale, cu proprietati afrodiziace. Ghimbirul picant si ciocolata au imprumutat acestui parfum tonurile si proprietatile lor speciale, iar sticla reprezinta ambalajul suprem, simbolul autentic al unei "picaturi de pacat".
Jurnalistele de beauty de la revistele glossy pentru femei au fost impresionate de aceasta combinatie speciala, care nu se regaseste prea des in parfumurile de pe piata iar rezultatul se traduce printr-o prezenta consistenta in paginile acestor publicatii.
Produsul este promovat si recomandat in paginile premium ale revistelor- editia de august sau iulie- august- Look, Avantaje, Viva, Pshycologies, The One, Superbebe, Femeia, Glamour, Joy, Bravo Girl, Cool Girl, In Style, Unica, Beau Monde, Ce se intampla doctore?, publicatii cu acoperire nationala, alaturi de alte produse Oriflame dar si pe site-urile avantaje.ro. viva.ro, elle.ro, babyonline.ro, femina.rol.ro, psychologies.ro.
Apa de parfum Love Potion, 50 ml, 49.99 lei
Cod 22442
Catalogul Oriflame C12

Pentru comenzi sau pentru a deveni reprezentant (AVON sau ORIFLAME) ma puteti contacta la adresa de email: alinatrc@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu