Persoane interesate

marți, 5 aprilie 2011

Inscrie-te ca Reprezentant Avon

Acum ai posibilitatea sa fi propriul tau sef! Devino Reprezentant Avon ! 
Comision pana la 40%
Lucrezi cat si cand vrei acasa sau la o cafea.
TU ESTI propriul tau SEF
Ai posibilitate sa-ti intemeiezi propria afacere fara investitii sau riscuri !
Beneficiezi de cadouri lunar oferite de AVON
Avon Mobile - Abundenta de minute de la Orange doar pentru tine!



APLICA ACUM PENTRU A DEVENI REPREZENTANT AVON TRIMITAND EMAIL PE ADRESA alinatrc@gmail.com CU TEXTUL <<REPREZENTANT AVON>>.




Este o ocazie unica de a iti dezvolta propria afacere ca Reprezentant Avon intr-un mod placut si necostisitor !
Grila de comisioane este foarte atractiva, acestea fiind intre 15 si 40 % + cadouri + bonusuri.

Cadouri acordate lunar, oferte unice de care numai ca reprezentant Avon poti beneficia; Competitii cu premii speciale (excursii in strainatate, produse Avon si alte surprize) in cadrul Companiei Avon ca si reprezentant Avon;

Vei fi sustinuta de experienta noastra in vanzari, AVON fiind cea mai puternica Companie de vanzari directe din lume;
Ai posibilitatea de a folosi mostre a produselor AVON in prezentarile tale pentru a-ti convinge clientii /potentialii clienti de calitatea superioarea a produselor.

CARE VOR FI CLIENTII TAI ?Primii tai clienti sunt familia, rudele, prietenii si colegii de servici si de scoala. Acestia la randul lor iti pot recomanda alti clienti si tot asa...
Indrumatorul tau si Compania AVON investesc in tine prin cursuri si traininguri prin care sa intelegi mai bine afacerea Avon si sa castigi din ce in ce mai multi bani de pe urma acesteia;
Inscrierea ca si Reprezentant Avon este gratuita. La inscriere vei primi un set de cataloage GRATUIT iar la prima comanda premii atractive !
Avon iti faciliteaza modalitatea de a plasa comenzi online, aceste putand fi plasate foarte usor prin intermediul unui formular simplu de comanda, precum si prin alte modalitati de comanda (SMS) - astfel castigi timp fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la sediul Avon.
Ca reprezentant Avon comanda va fi livrata la tine acasa iar factura o vei achita doar peste 2 saptamani !


Beneficiaza si tu de avantajele de a fi reprezentant.Ce vei avea de castigat? Tu faci regulile - tu te bucuri de castiguri!
APLICA ACUM PENTRU A DEVENI REPREZENTANT AVON TRIMITAND EMAIL PE ADRESA alinatrc@gmail.com CU TEXTUL <<REPREZENTANT AVON>>.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu